La biblioteca d'un arquitecte: els llibres de Lluís Domènech i Montaner - Ferrer i Bastida, David, Llano, Manuel del (Quaderns d'arquitectura i urbanisme, 2006)
Comentarios sobre la selección de libros de la biblioteca del arquitecto catalán.