Finestres: essència i exigència : La biblioteca Jaume Fuster, de Josep Llinás - Avellaneda, Jaume, Aguiló, Claudi (Quaderns d'arquitectura i urbanisme, 2006)
Reflexiones sobre el sistema de aventanamiento utilizado por Josep Llinàs en la Biblioteca Jaume Fuster.