Curs d'introducció a l'arquitectura : Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallés 1994-2006 - Salvadó, Ton (Quaderns d'arquitectura i urbanisme, 2006)
Sobre el Curso de Introducción a la Arquitectura que se imparte en en la Escuela Técnica Superior de Arquitectura del Vallés desde 1994.